Pagina 1 van 1

Hé, hallo daar!

Geplaatst: di jan 26, 2016 9:27 pm
door Suliko
Dag iedereen,

stiekem las ik hier en daar al wat mee voordat ik een account maakte maar ik zal mij nu even voorstellen omdat ik erachter kwam dat het hier best wel gezellig is. :D

Even wat algemene info, ik ben een jongedame van 18 jaar genaamd Zowie. Op het moment zit ik op het vavo (volwassen onderwijs) te Arnhem en doe ik lekker op mijn gemakje het havo wegens de ziekte van lyme. Alles op zijn eigen tijd. Voor de rest struin ik het liefste te voet of op de bejaarde paardendame waar ik voor zorg door de bossen. Verder pak ik graag gelegenheden om op reis te gaan en her en daar te helpen/werken. Ik hou van alles wat met (gezonde en vriendelijke) voeding te maken heeft en ben graag creatief bezig (breien, kleding/dekens hergebruiken, haken, knopen).
Ik heb sinds de eerste week van januari dreads, heerlijke start van het nieuwe jaar. :)
Gezet door mijn vriend en mijn eigen haaknaalden, hij is de oorzaak van al wat meer dreadkoppies in onze omgeving en heeft ze mooi, strak en dun gezet. Veel heb ik er niet, zo'n 30. Maar dat is te wijden aan het feit dat ik ook al heel lang een flinke side-cut wou (wat uiteindelijk de plek zal worden van een tattoo die al lang in mijn hoofd rond spookt) en een deel van mijn voorlok gewoon wou houden.
Ik begon met korte dreads (boven mijn schouder) maar het haar van mijn side-cut hebben we bewaard, gedread en aan mijn andere dreads gezet. Het is dus een mengelmoesje van korte dreads en een paar langere, nu nog lekker pluizig allemaal.

Het lijkt mij geweldig om hier gezellig mee te kletsen en de vooruitgang van ieder en mijn eigen dreads te volgen.

Dan begin ik maar gelijk met foto's. ;D
Écht duidelijke foto's heb ik eigenlijk nog niet, shame on me.
Op de volgende 2 foto's had ik nog geen lange dreads.
Afbeelding
Afbeelding

En hier met lange dreads. :D
Afbeelding

Re: Hé, hallo daar!

Geplaatst: di jan 26, 2016 9:39 pm
door Kafka
Welkom ^^ Wat een mooie start zeg! En heel leuk kapsel sowieso, en kleur lippenstift+oorringetjes ;D Ben ook benieuwd naar het idee voor de tattoo. En een breister erbij, leuk.

Re: Hé, hallo daar!

Geplaatst: di jan 26, 2016 9:48 pm
door Suliko
Thanks, en nogmaals thanks haha! Ik ben niet zo van de make-up, maar af en toe donkere lippenstift, oh ja!

Het idee van de tattoo is een kraaienkop, die vanaf achter mijn oor mee vormt, met de snavel nog precies in mijn haarlijn (zou een beetje stom zijn als ik mijn haar laat groeien en er een snavel uitsteekt whaha). Het idee dat er een kraai altijd met mij meekijkt geeft mijzelf een heel erg krachtig en veilig gevoel, de rest erachter is een lang verhaal. Ik weet alleen nog niet helemaal hoe ik het ga uitwerken, met name de nek/lijf van het dier, ik wil niet dat het abrupt stopt dus daar zit ik nog een beetje over te puzzelen. :D

Alles wat te maken heeft met touwtjes/wol en dingen maken vind ik echt heerlijk, ben nu een jaar geleden begonnen met breien. Heerlijk, bijna meditatief werk!

Re: Hé, hallo daar!

Geplaatst: di jan 26, 2016 10:17 pm
door Anju Sol
Heey leuk, welkom!
Mooie start van je Dreads en ook nieuwsgierig naar je tattoo ontwerl

Re: Hé, hallo daar!

Geplaatst: di jan 26, 2016 10:18 pm
door CIMI
Welkom! Gezellig :-)!

Re: Hé, hallo daar!

Geplaatst: do jan 28, 2016 10:42 pm
door Erna
Welkom hier, staat je goed

Re: Hé, hallo daar!

Geplaatst: vr jan 29, 2016 8:38 am
door groen
welkom :D