Er zijn 5 resultaten gevonden

door dreadbtc
Za Apr 11, 2020 10:32 pm
ForumCOLON Vragen
OnderwerpCOLON Welke shampoo?
ReactiesCOLON 30
BekekenCOLON 29105

Re: Welke shampoo?

Eens in de anderhalve week worden de mijne gedrenkt (half uurtje) in een 40L tijl met ongeveer 15 liter warm water en volle fles appelazijn (van de Ekoplaza), daarna een oplossing van twee a drie eetlepels zuiveringszout goed inwrijven en masseren en vervolgens alles goed uitspoelen. Het zout maakt de haren lekker stroef en loogd de hoofdhuid.
Zuiveringszout kun je in grote witte bussen krijgen voor weinig geld bij Holland&Bartlett.
Om meeldauw en andere ongerechtigdheden af te weren werk ik er wat theeboomolie doorheen. Gemeen spul dus het beste is dat om indirect te doen met een stofvrijdoekje. Onverdunde, pure teetrea oil heb ik ontdekt, is gunstig te krijgen sinds kort bij Trekpleister. Enkele druppels daarvan is al ruim voldoende.
door dreadbtc
Di Jan 28, 2020 11:17 pm
ForumCOLON Voorstellen
OnderwerpCOLON even voorstellen
ReactiesCOLON 5
BekekenCOLON 6721

Re: even voorstellen

Goh, wat gaat de tijd hard. Inmiddels heb ik mijn dreads al een paar keer laten bijwerken (jaarlijkse APK). Meest recentelijk in Helmond door het dreadlockvrouwtje. Het zijn er ook meer, 54 stuks. Verder ben ik benieuwd naar de nieuwe opzet deze site waarvan sprake is.
door dreadbtc
Di Jan 28, 2020 10:43 pm
ForumCOLON Links
OnderwerpCOLON Het dreadlock vrouwtje...ARNHEM
ReactiesCOLON 1
BekekenCOLON 12155

Re: Het dreadlock vrouwtje...ARNHEM

Het dreadlockvrouwtje woont inmiddels in ....... Helmond!
Lekker dichtbij het station.
door dreadbtc
Do Feb 14, 2019 11:57 am
ForumCOLON Het forum
OnderwerpCOLON [UPDATE 9-1-2019] MEDEDELING over de toekomst van het forum
ReactiesCOLON 114
BekekenCOLON 71102

Re: [UPDATE 9-1-2019] MEDEDELING over de toekomst van het forum

Goh, ik lees nu dit topic! Inderdaad is hier niet veel loos en haast me er bij te zeggen dat tot dusver ik hier slechts sporadisch kom.

Het bestaan van een forum als dit is er bij de gratie van (courante) informatie die er te vinden is. Dunkt mij dat daar wel wat aan te doen is. En linken naar hier vanaf een Instagram-account zou denk ik al wat kunnen schelen in plaats van te vertrouwen op de logaritmen van Google (ik gebruik zelf DuckDuckGo).

Maar inderdaad, mocht er weinig veranderen en weinig bijgedragen worden dan alleen "wat gezelligheid" dan gaat het over.
door dreadbtc
Vr Dec 23, 2016 6:39 pm
ForumCOLON Voorstellen
OnderwerpCOLON even voorstellen
ReactiesCOLON 5
BekekenCOLON 6721

even voorstellen

Hallo allemaal,

mijn naam is Carsten, al enkele maanden een profiel hier maar nog geen moeite genomen om iets te schrijven. Uiteraard heb ik dreads, niet zo veel (32), misschien dat er nog eentje bij komt. Verder zal mijn bijdrage vooral bestaan in het fors opkrikken van de gemiddelde leeftijd :-)